Untitled
26 apr 2013
week 73: 18 t/m 24 april

Op 18 april is Bas bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik voor een extra controle naar de verloskundige moest. Bas heeft lief gespeeld en na zijn fruithap is oma Van Aerle mee naar ons gegaan om Bas in bed te leggen. Omdat ik van de verloskundige vandaag in bed moet blijven, is Mark naar huis gekomen om thuis te werken en voor Bas te zorgen. Jammer genoeg was Bas ’s middags niet zo vrolijk en heeft hij veel gehuild.
Ook op 19 april heb ik veel kunnen slapen. Ik heb Bas na zijn fruithap naar bed gebracht en tante Maartje heeft hem toen hij wakker werd opgehaald. Ze zijn eerst Eline van school gaan halen en zijn daarna bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas en Eline hebben fijn samen gespeeld. Toen tante Maartje en Eline Bas weer terug kwamen brengen, was hij moe en hebben ze hem weer in bed gelegd. ’s Avonds zijn Mark en Bas bij opa en oma Van Mierlo gaan eten. Ook daar is Bas lief geweest en heeft fijn gespeeld, ook nog even met Esther en Lars, die later met tante Monique ook bij opa en oma kwamen.
We zijn op 20 april bij Bas, Sandra, Sven, Esmée en Femke op bezoek geweest. Jeroen, Kim en Karlijn waren er ook. Op de heenweg heeft Bas in de auto een hele tijd gehuild, gelukkig was hij bij Bas en Sandra wel heel lief. De kindjes hebben fijn gespeeld. Bas heeft met het loopwagentje rondgewandeld (zelfs onder de kinderstoel door) en heeft in de tuin op de schommel en de glijbaan gezeten. We hebben met zijn allen Chinees gegeten, al vond Bas dat niet zo lekker en hebben we hem uiteindelijk een potje gegeven. Gelukkig was hij op de terugweg wel lief.
Op 21 april vierde tante Willeke ’s middags haar verjaardag. Net als gisteren was het mooi weer. Bas heeft lekker buiten in de tuin gespeeld met Mark, Eline en mij. Toen Bas moe begon te worden, is Mark een stuk met hem en Eline gaan wandelen. Ze zijn naar de speeltuin bij het Rijtven geweest. Na het eten zijn we gauw genoeg naar huis gegaan, omdat Bas naar bed moest.
Bas is op 22 april weer bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat wij een controle-echo hadden. Omdat Bas na zijn fruithap erg moe was, is oma met Bas in de wandelwagen naar ons gewandeld om hem in bed te leggen. ’s Middags heb ik een tijdje met Bas in de tuin gezeten en rondgewandeld. Het was erg mooi weer.
We zijn op 23 april op de fiets naar de winkel geweest. Bas had het erg naar zijn zin. Hij zat of te zwaaien of met 2 handjes in de lucht, alsof hij in de achtbaan zat.
Op 24 april zijn we op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Maartje en Eline waren. Na de lunch zijn we naar Mariëlle, Melissa en Marijn geweest. Bas, Melissa en Marijn hebben lief gespeeld en toen Bas moe werd, ben ik weer met hem naar huis gefietst.
Bas heeft een nieuwe speelplek gevonden: de douchecabine. Eerst deed hij de deuren van de douchecabine altijd open, legde er wasknijpers of zijn badspeeltjes in en deed dan de deuren weer dicht. Nu heeft hij uitgevonden hoe hij er zelf in kan gaan zitten. Als hij in de cabine zit, doet hij de deuren dicht en gaat hij zitten zwaaien; af en toe gaat de deur open, zegt hij wat, zwaait hij even en doet dan de deur weer dicht.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative